Äntligen dags för årets första Kullendagen den 25 april

Våra populära föreläsningar och vandringar i parken startar igen 25 April. Räkna med tre timmars ordentlig genomgång av allt vi gör och allt som kan göras av många fler.

Solel, byggnad, odling, värmelager och ETC Torp som bonus titt. Inga frågor är ovälkomna. Allt från energi och ekonomi till hur du ska koppla in sladden till framtiden. Kullendagarna är klimatpolitik live, mest utomhus och de sänds även digitalt. Vi håller Kullendagarna i två pass för att kunna ta emot fler besökare. En med start klockan 10:30 och en med start 14:00.

Du kan också köpa årets första plantor!
Vi har tomat, kål och aubergine med flera.

Hur fungerar en digital visning?
Sändningen startar klockan 14:00 och information samt länk till livesändning får du via mejl.

Mer under Kullendagen

Vår trädgårdsmästare Elin Starck kommer börja med säsongsstyrda kurser en gång i veckan. Vi kommer att ha grundläggande kurser för att lyckas med din köksträdgård, om jord och näring och hur du kommer igång med bokashi – att fermentera ditt köksavfall. Vi berättar om dem under Kullendagen.

Vi besöker vårt nya växthus som snart är klart och ska ge utrymme för att testa nya odlingsmetoder. Så räkna med en ökning med smarriga ekologiska grönsaker från oss i sommar. Det kommer även att ha solceller på hela taket på norrsidan, vilket vi testat i liten skala på gamla växthuset.

Övrig information

Datum & tid: Den 25 april 2021, klockan 10:30 och 14:00.
Plats: ETC Solpark, Energikullen 1, 641 96 Katrineholm.

Pris för inträde 500 kronor, inklusive mat och kaffe. Lunch serveras i tomatens tecken.
Pris för digital medverkan 50 kronor.