AKTUELLA NYHETER

Så får du bäst ekonomi av batterier

Den som har solceller på eget tak kan idag enkelt installera en batterianläggning som stöder solelen. Men hur ska man bäst använda batterierna för den egna ekonomin och klimatet? Johan Ehrenberg reder ut de olika möjligheterna.

Från hopp till handling

Så ska alla runt ETC blir klimatneutrala. Läs artikeln på etc.se eller ladda ner texten som PDF här.

Välkommen på invigning av ETC:s solcellspark i Hultsfred

Mitt i mörkaste december, den 15:e kl 13.00 så invigs vår nya stora solpark i Hultsfred. Det är den första fjärdedelen som nu kopplas in och börjar leverera ren el till Hultsfred. Totalt är det 2,5 megawatt solceller som jobbar…

Solen slår alla rekord

Hej kära solsparare (och du som är nyfiken på bra sollösningar). I veckan fick jag möjlighet att besöka Hultsfred och titta på hur det går med solparksbygget där. Och det går bra.

Välkommen till LjudKompost den 14 augusti

En ljudinstallation skapad av föreningen Ljudtornet som vill återta förmågan att lyssna med alla sinnen – på oss själva, varandra och till jorden.

Workshop i ETC Solpark: Lär dig fermentera grönsaker

Välkommen till en spännande kväll av smaker, dofter och mikroorganismer den 14 augusti i ETC Solpark. Välkommen till en spännande kväll av smaker, dofter och mikroorganismer den 14 augusti i ETC Solpark. Jenny inleder med en föreläsning om mjölksyrningens historia,…